Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Handsfree

Jeg ser mye rart. Noe av det rareste jeg ser er folk som snakker med seg selv. De går rundt og prater løst og fast med ingen, og jeg kan ikke forstå hvordan de kan hallusinere, hva det nå enn må ha vært som har fått dem inn i denne tilstanden, og samtidig, tross alt, virke så strømlinjeformede og normale, de ser så velstelte ut, det ser ut som de har et sted å sove om natten, og at det er nettopp hva de har gjort den siste stunden, mellom rene sengetøy og bak en dør med lås.

Pupillene deres er normale, og om de hadde vært katter så hadde nesene deres vært bløte slik seg hør og bør, de ser sunne ut. Noen har til og med dokumentmapper og bukser med brett. De går målbevisst, det later til at de er på vei steder, de har ting de skal gjøre.

Likevel er det et urovekkende faktum at de i full offentlighet faktisk ikke klarer å kontrollere sine tanker, de ganske enkelt sprader med dem på utstilling for oss omkring, definitivt ubevisst. Jeg går enten foran dem, eller bak, langs en vei eller gate, og føler meg ille og direkte pinlig berørt. Jeg ser hvordan andre individer passerer dem med forvirrede blikk over deres ensomme, uforklarlige engasjement over en imaginær dialog som finner sted i deres sinn. «Er det meg hun snakker til?» spør blikkene til de som passerer, og jeg vil så gjerne beklage på de hallusinerendes vegne, «Ikke skyld på dem, de vet ikke bedre, de mener ikke å la deg se dem slik.»

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS