Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Engine Magazine

I det siste har jeg jobbet mye med nettsiden til det nye Engine Magazine – et inspirerende nettmagasin, som ble lansert i dag. Prosjektet ble startet på eget initiativ av en gjeng fra Tekst 1 på Westerdals. Hos Engine Magazine kan kreative mennesker få publisert sitt materiale og hente inspirasjon. Ting vil falle mer på plass de kommende dagene, for som dere vet er jo innhold på nett alltid i utvikling. Følg med for spennende saker!

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS