Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Sjokolade i fin emballasje

Noen dager får jeg høstfølelsen. Særlig om kvelden, når det er mørkt, regner og man går tur under en paraply, når gatelysene glinser i asfalten, det blåser og man har et skjerf rundt halsen.

Snart blir det på tide med varm sjokolade, og jeg har allerede testet en som jeg har speidet på butikken mange ganger før. Kanskje du har sikkert gjort det samme.

Jeg elsker jo sjokolade og fint emballasjedesign, og «Hot Choc Dark» kombinerer dem begge. Dette er en sjokoladedrikk som ikke består av pulver eller kunstige ingredienser. Kun 100% belgisk sjokolade. Slik sjokolade burde være. Det er helt sant.

Oppi den stilige beholderen er sjokoladen i mange små biter. Når du tar en teskje og putter noen av dem oppi en kopp, så ser det sånn her ut.

Den koster 47,50,- og kommer kanskje ikke til å vare helt til bladene faktisk daler fra trærne. Men emballasjedesignet kommer til å fortsette å være kult, og noen ganger teller det minst like mye.

+ drinkhotchoc.com

Liker du sjokolade?

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS