Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Eat Pray Love (filmen)

Jeg ligger på et hotellrom i Warszawa da traileren til Eat, Pray, Love flimrer over tv-skjermen. Da jeg skrev om boka for første gang nevnte jeg såvidt at jeg hadde lest om at en film var på vei, men så hadde jeg helt glemt å lete etter den. Den virker helt super! Julia Roberts er bare helt fantastisk, og det at hun utseendemessig ligner på forfatteren av den selvbiografiske boka, er også veldig gjennomført. Omgivelsene ser fortryllende ut, fra New York til dypt inne i jungelen, og filmmusikken virker også bra. Ifølge IMDB ser det ut at filmen kommer i august, men med norgespremie 1. oktober. Jeg gleder meg!

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS