Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Vet du hva?

Jeg er superduperglad i hemmelige planer og mystiske ting, så jeg mystifiserer så ofte jeg har sjansen. Men det beste med hemmeligheter er å uten tvil å fortelle dem. Det er ekstra kult når folk sitter på stolkanten og bare holder på å sprekke! Men det er også litt skummelt, for hvis du har vært veldig flink i mystifiseringen din, så kan det hende at selve avsløringen blir en skikkelig nedtur.

Det begynte i hvertfall i mars da jeg blogget noe sånt som dette:

Jeg har fått en idé til noe jeg vil gjøre neste år. Det er noe jeg må lage, og så må jeg putte det i en konvolutt og sende det et sted. Så får jeg kanskje være med når det begynner til høsten. Kanskje ikke. (Hemmeligheten, 1. mars 2010)

Hm? Hva kan det være? Så kom det tweets som denne:

Men nå sier jeg, ok, og trekker pusten. Det jeg egentlig vil fortelle dere, er dette:

For noen måneder siden fant jeg ut at jeg skulle prøve å søke på Westerdals School of Communication. Dette er en kommunikasjonsskole med linjer for art direction, eksponeringsdesign, grafisk design, film & tv, scenografi & event, og til slutt tekst & skribent som jeg har søkt på. Skolen er kjent for en åpen og alternativ stil som appellerer veldig! Ifølge nettsidene er all undervisning lagt opp og drives av etablerte og aktive skribenter. Jeg har fått inntrykk av et miljø nært knyttet til bransjen og resten av virkeligheten, og noe sånt kunne jeg veldig gjerne tenke meg å være en del av.

Punkt én på listen over ting jeg måtte gjøre for å søke var å laste ned opptaksprøvene fra nettsidene, drikke Mocca på en kafé, ha det gøy med skrivingen, kjøpe boblekonvolutt og levere det hele til duden bak disken på Posten. Sånt er jo fryktelig spennende, men også skikkelig nifst! Du vet jo aldri hva som kommer til å skje. Litt dirrende nerver på gang, — men det er jo sånn du kjenner deg levende!

Noen uker senere fikk jeg et brev i posten. Jeg visste sånn ca. når det skulle komme et eller annet livstegn i retur, så da sjekker man jo postkassen tre ganger om dagen. En dag lå den der, konvolutten med Westerdals-logoen sin på. Og vet du hva det sto i brevet? Det sto: Innkalling til intervju. Det skjer i morgen. Dette er dagen som kan forandre mine tre neste år. Hvordan forbereder man seg til noe sånt?

Det blir en oppdagelsesferd. Jeg er veldig spent på hvordan opplegget fungerer og hvordan alt er. Kanskje jeg treffer noen kule folk. Om ikke annet blir det et i hvert fall et blogginnlegg. Jeg gleder meg og håper på det beste!

Ok, så … ønsk meg lykke til, da — ja, du ja! :)

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS