Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Sprø minimalisme

Jeg følger en blogg som heter Design For Mankind. Der fant jeg i et innlegg et bilde som var blitt funnet hos Emmas designblogg. Jeg elsker hvitt og minimalisme, og dette er gjort så lekkert og interessant at jeg bare måtte dele det med deg.

Rommet er egentlig et kontor innredet av en dansk design-duo som kaller seg WhatWeDo. På bloggen deres kan du lese mer om hva hva de tenkte rundt arbeidet og hvordan det er gjort. Stilen, detaljene, og de friske hintene av farge gjør dette til en herlig krok hvor jeg kunne tilbringt mange timer.

Det som tiltrekker meg aller mest er den fantastiske vegg-dekorasjonen. Dette er en samling bilderammer hvor noen er tomme og andre er fylt med interessante objekter. Det gir så flotte teksturer! Som man kan se er det hengt opp ting som et tastatur, en trompet, en mikrofon og en telefon. Selv om alt er malt i det blekeste hvitt, gjør det en kjempekreativ og livlig stemning. Det er ganske sprøtt å henge opp en trompet på veggen, er det ikke? — men her er sprøhet forent med den reneste eleganse. You just got to love it.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS