Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Dagens inspirasjon

Behance er en veldig bra side hvis du trenger inspirasjon til noe grafisk arbeid. Det som også er så fint over der er at alle prosjektene har en Creative Commons lisens, slik at du kan sjekke om det virkelig er greit for designerne å hente ut bildene fra arbeidene deres og dele dem på den egne digitale lekeplassen din. Nå mener jo jeg at sharing is caring, man kan jo aldri vite. Bortsett fra på Behance, — og sånt skulle jeg gjerne sett mer av.

Her er et arbeid jeg fant ved å bla igjennom arkivene. Det heter «The Truth brand» og det står at målet med prosjektet var å lage en sterk profil som både er allsidig og funsjonell. Identiteten er definert av et sterkt typografisk uttrykk sammen med en frisk og frekk fargepalett.

inspirerende! llustrasjonene er bare helt utrolig nydelige, og jeg er veldig fan av farge-overlays. Flott arbeid. Check it out.

Men nå må jeg tilbake til kunsthistorie-oppgaven min. I dag hadde jeg forresten en Mocca fra Kaffebrenneriet, fordi det er den beste kaffen jeg vet om.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS