Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Conundrum

Jeg skulle egentlig lese på universitetet i dag, men på lesesalen var det noen som hadde eksamen. Jeg fikk øye på et skilt og et døsent eksamens-vakt blikk. Så jeg snudde på hælen og vandret med kaffekoppen min til den andre lesesalen, men der var det også helt fullt. På universitetet er det alt for få leseplasser, altså. Eller så er det bare alt for mange folk der.

Satt en liten stund på tre-plankene utenfor Georg Sverdrups hus med kaffen og solbrillene, og det var faktisk utrolig fint. Jeg tenkte på de som satt inne og svetta på lesesalen, mens her satt jeg med vinden i håret under et tre hvor knoppene spratt ut så flittig at du nesten kunne høre det, — helt til det begynte å blåse og jeg fikk tresmak i rumpa, da spaserte jeg ned til Majorstua, hvor de solgte de største jordbærne jeg noen gang har sett, de var svære som appelsiner!

Har lært et nytt ord i dag. Conundrum, som bare høres helt fantastisk ut. Det betyr gåte, eller en vrien avgjørelse som må bli tatt.

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS