Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

George Clooney. What else?

Fikk akkurat med meg denne reklamefilmserien for Nespresso, med den oh, så kjekke George Clooney. Kaffe, Clooney og groovy musikk, det synes jeg funker bra. Greia her er at alle har glemt hvem han er, for ja, han spiller nemlig seg selv. Eller så er de bare så sinnsykt opptatt med denne hinsidig deilige kaffen – men, who can blame them? Jeg liker det uhøytidelige og det humoristiske her, dette er alt kaffe skal være. Classy, sensuelt, og hvordan du vimsete prøver å få tak i den, – dette dyrebare, skummende som filmes så delikat i slow motion – skål!

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS