Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Gjennom solbrillene

Noe jeg prøver: Å ta bilder gjennom solbrillene. Du bare tar av deg solbrillene, putter dem foran kameraet og knipser i vei. Så jeg putter solbrillene foran kameraet og bruker dem som Photoshop! Det skjer noe med fargene, jeg vet ikke helt hva det er, refleksjoner, bevegelser og rare farger. Det får hele verden til å se ut som en film.

Fikk et brev i posten om noe som har med hemmeligheten å gjøre. Nå skjer det ting! Har litt lyst å fortelle om det, men det er mye mer spennende å la være. Rapport kommer etter 20. mai.

Jeg er litt spent!

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS