Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Hemmeligheten

Jeg har fått en idé til noe jeg vil gjøre neste år. Det er noe jeg må lage, og så må jeg putte det i en konvolutt og sende det et sted. Så får jeg kanskje være med når det begynner til høsten. Kanskje ikke. Men da finner jeg heller på noe annet. Jeg lurer på om jeg bare skal si det, eller om jeg skal vente til det blir noe av. Det er alltid forbedringspotensiale i min verden. Så snart en gammel idé er uinteressant, popper det opp en ny som jeg løper etter. Jeg vet det er en illusjon og at jeg forventer for mye. Men jeg tror det er en bra ting, selv om det gjør meg litt ko-ko. Jeg er jo en sånn som skriver, uansett, og slik har det alltid vært, og det er så godt å vite hva man skal, selv når man tar en pause fra å tenke på det, selv når man nærmest ignorerer det, da er det der fortsatt, når du snur deg tilbake igjen for å se om det fortsatt er der, og det er der, nesten enda mer enn før. Vi er sinte og ivrige kontrollfriker, og vi elsker våre sorger like mye som vi elsker å se tankene våre bli realisert. Jeg poster gjerne en konvolutt, og jeg er ikke redd, for jeg er ikke usikker. Kanskje fordi jeg faktisk er vant til å få det akkurat som jeg vil, og jeg kunne kanskje trengt å få meg en på trynet, en «skjerp deg, du suger», for det kan være en bra ting. Så blir det enten dét, eller så blir det det andre. For jeg vet hva jeg kan. Og da elsker jeg konkurranse. Særlig når prisen er noe som mange vil ha, og når noen som har peiling skal bestemme hvem som får være med. Men så er det ikke kult å servere hele seg selv på et sølvfat heller, da. Så det får forbli en hemmelighet — inntil videre.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS