Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Elefantzonen 8 år!

Jeg hadde lest metafysikk og sittet i mine egne tanker i hele dag, notert og laget tankekart med mange fargepenner da jeg fikk en kommentar i kommentarfeltet: «Gratulerer med bloggbursdagen!»

Jeg skjønte ingenting, er dette en offisiell bloggbursdag, kanskje, sikkert noe de har funnet på for å tjene mer penger… Men så sjekker jeg datoen og kaster meg etter macen — jeg tenkte jo på bloggbursdagen 21. januar allerede for noen få dager siden — men nå er jeg her. Ja, hva skal man si? Det er Elefantzonens bursdag, den åttende i rekken! Tronearving Ingrid Alexandra har også bursdag i dag. Fra hun ble født på Elefantzonens 2-årsdag for seks år siden har også den årlige bloggbursdagen blitt en offisiell flaggdag, og det er jo veldig gøy å innbille seg. :)

Så siden det allerede er kveld og jeg vil prøve å få ut dette innlegget før det blir enda mer kveld er det kanskje noen andre som har lyst til å si noen ord, eller spørsmål, eller komme med ønsker til hva Elefantzonen skal bli idet den går inn i sitt åttende år. Hvorfor leser du egentlig Elefantzonen? Uansett liker vi det! Håper du leser videre.

Gratulerer med dagen!

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS