Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

New York Snow

Tusen takk for alle kafé-tipsene i forrige innlegg. Jeg skriver dem opp i Moleskine-kalenderen etterhvert som de dukker opp. Du må gjerne fortsette å tipse, enten du ikke hadde fått med deg at jeg samler på tips til koselige kaféer i Oslo, eller hvis du allerede har vært innom og skrevet noen tips men plutselig nå kom på den der kaféen – åja! som du hadde glemt. Jeg skal ta med meg forfattercoatchen og kanskje jeg skriver noen anmeldelser av de forskjellige kaféene.

På menyen i dag har jeg noen fine bilder fra New York som nettopp gir meg lyst til å gå på en koselig kafé. Bildene er tatt av fotografen Rinze van Brug (via Behance). New York fascinerer meg fortsatt. Men jeg er veldig fornøyd med at jeg studerer i Oslo og ikke i New York, som jeg drømte om en gang. Uansett hvor fascinerende New York er, så virker det som en stor og skummel by. Det er fremmed, langt borte og en annen verden. Bortsett fra på film og når det snør. Da er alle snille. Da er alt stille. Da føles New York så lite, som en glasskule som noen nettopp har ristet på.

newyorksnow5

newyorksnow1
newyorksnow2
newyorksnow3
newyorksnow4

Bilder av Rinze van Brug (via Behance)

Snø er ganske fint. Jeg tror det snødde litt her i Oslo i dag. Det sluddet noen hvite dotter, men ofte kan man bli litt usikker på snø, og om det virkelig snør når det snør. Det er ikke som regn. Da vet man at det regner. Det er vått og kaldt, og det plasker. Snø er mykt og stille. Det er som et teppe som brer seg over hele verden. Har du sett rett opp på himmelen når det snør? Hva er det egentlig som skjer da? Det er som å lette fra bakken å fly opp i universet. Men så ser du rett ned og du har ikke rikket deg fra flekken, selv om det virket litt sånn.

Snø får meg til å tenke på Serendipity.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS