Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Kaféer i Oslo?

Finnes det noen koselige kaféer i Oslo?

En der stemningen ikke er for trykket, sånn at du ikke føler deg overvåket, der du ikke trenger å bli bestevenn med de som sitter ved siden av. Finnes det en kafé der det er ok å bare kjøpe en kopp te, eller et glass rødvin, og sitte en stund? Det må lukte godt der inne, det må ikke være for bråkete, de som jobber der må se hyggelige og interessante ut og de må smile og snakke litt til deg når du kjøper noe, men de må ikke snakke for mye, bare akkurat passe. Det kan gjerne være stearinlys på bordene, og en lang liste med mange forskjellige typer te. De kan gjerne ha noe godt, kaker eller sjokolader, noe som ikke er så mye og som samtidig ikke er så dyrt, en kafé som også er åpen om kvelden, på hverdager også, uten at musikken trenger å være så høy at man må skrike, eller at folk ligger over disken og sover, eller at de bare selger øl der, eller at man må ha på seg noen spesielle klær.

Finnes det noe sånt her?

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS