Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Designers are meant to be loved

Stor inspirasjon. Alt denne duden lager ser helt smashing ut! Dette appellerer veldig til meg. Jeg er stor fan av denne stilen og det er slik jeg prøver å lage selv. Dynamisk, pompøst og tilfeldig, men samtidig veldig kontrollert og stilig. Lekkert! :)

fabienbarral1
fabienbarral2
fabienbarral5

fabienbarral3
fabienbarral4

Av Fabien Barral via Behance

+ Harmonie intérieure
+ Fabien Barral

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS