Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Because clicking is so 90s!

Trodde du at klikkbar navigering var stilig og kult? Da har du ikke sett nettsiden http://andreasludz.com hvor du kan navigere deg rundt ved å vifte med hendene og snakke – og nettsiden hører deg! Jeg fant nettopp denne hos The Post Family og er helt fortryllet. Husk å skru på rikelig med lys rundt deg slik at webkameraet klarer å plukke deg opp. Utrolig stilig!

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS