Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Kartonglommebok

kartonglommebok

I går fant jeg helt tilfeldigvis en blogg som heter This or that. Den er skrevet av Ingrid Riddervold, som driver med grafisk design, formgivning og illustrasjon. Frem til mandag har hun en konkurranse der man kan vinne en kartonglommebok som dette. Hun lager dem helt selv, og i Etsy-shoppen er de for salg i mange ulike varianter. Eplejuicekartonger, sjokomelk, fløte, appelsinjuice … og mange flere!

Dette er så utrolig stilig! Jeg har sett noe slikt en eller annen gang før, men så har jeg aldri fått vite hvordan jeg kan skaffe meg en slik – før nå.

Jeg synes ikke nødvendigvis det er miljøvennligheten og alt med hvor trendy og politisk korrekt dette er akkurat nå som gjør disse så stilige. Idéen er rett og slett kreativ og skikkelig smart. Her drikker vi massevis av melk, og når kartongene samler seg opp vet vi nesten ikke hva vi skal gjøre med dem. Bortsett fra å kaste dem, men det er jo kjedelig.

Det ville vært utrolig gøy om jeg vant! Og hvis ikke, så kommer jeg nok til å kjøpe en uansett. Eller kanskje prøve å lage en selv. Lurer på hvordan man gjør det…

Hva synes du?

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS