Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Noe helt nytt & veldig spennende!

postkasseogsykler
Foto: Ingve

Jeg vet ikke hvor nyttig det er med et diskusjonsforum nå som de sosiale mediene har blitt så populære og nesten alle har sin egen blogg. Men for halvannen uke siden fikk jeg plutselig så lyst til å prøve å gjøre om bloggdesignet mitt til et phpBB-forum. Det ville jo være kjempespennende å se om jeg fikk det til. Og i dag ble jeg ferdig!

Noe av det som inspirerte meg til å lage et forum var filosofidiskusjonen i kommentarfeltet på Elefantzonen i sommer. To kommentatorer tok fullstendig over kommentarfeltet og formulerte lange, velskrevne og smarte innlegg til hverandre. Det var som om de helt hadde glemt at det var noens blogg de diskuterte heftig på. Jeg ble slått i bakken. Og det var helt fantastisk! :)

Men underveis mens jeg satt og jobbet med disse forum-greiene, begynte jeg å fundere på hva som egentlig er vitsen med både kommentarfelt på bloggen og et forum som tilhører bloggen. Etter en stund kom jeg frem til at på bloggen er det bare jeg som starter trådene. Kommentarene (med unntak i filosofidiskusjonen) er som regel tilbakemeldinger til deg fra meg.

Jeg har lyst til å finne ut mer om hvem du er, leseren min. Tenk om jeg kunne samle deg og alle de andre, og ikke bare oppleve at dere kommenterer mine tanker, men at dere finner ut mer om hverandre også. Så kan du få beskjed når de andre er pålogget og ikke. Sende private meldinger utenfor de offentlige diskusjonene. Skriv litt om deg selv på profilsiden din. For småprat, viktige diskusjoner og litt tull & tøys. Det hadde vært utrolig kult hvis mange forskjellige folk ville registrere seg. Fra motefolk til filosofer. Alt mulig! Ryddig og fint i ulike seksjoner og kategorier. Alt henger jo sammen på en eller annen måte uansett.

Så da sees vi i forumet?

+ Registrer deg her

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS