Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

New York i slow motion

Jeg fant denne hos Snasent og måtte bare sende den videre. Dette er en video av Jeff Desom, laget av gamle fotografier og postkort av New York fra begynnelsen av 1900-tallet. Dere husker hvor fascinert jeg er av New York? Jeg får frysninger. Musikken er laget av Hauschka. Nydelig bakgrunnsmusikk og fin å skrive til.

Hauschka – Morgenrot fra Jeff DesomVimeo.

Stikkord: , ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS