Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Elefantzonen 7 år!

2005: 3-årige Elefantzonen i 2005 feirer bursdag med den nye prinsessen Ingrid Alexandra som da ble 1 år.

HEI OG RIKTIG GOD MORGEN! I dag heises norske flagg over hele landet, og vi vet hva det betyr? Det er Elefantzonens bursdag! 21. januar 2002 ble Elefantzonen født, og den har levd helt til nå. Det må feires! Denne posten blir oppdatert kontinuerlig i løpet av dagen. Har du noen spesielle minner fra Zonen i årenes løp som du vil dele, så er kommentarfeltet veldig klart for det. Gratulerer med dagen til alle gamle, nye og trofaste lesere! Ha en elefantastisk dag!

Oppdatering! Kl. 15:26
Noen tanker om hva jeg ved dags dato vil at bloggen skal være:

Noen ganger vil jeg at bloggen skal være en avis. Noen ganger vil jeg at innleggene skal henge sammen som en roman. Andre ganger vil jeg at de skal vise spennvidde og kontrast, noen ganger vil jeg at hver tekst skal være en selvmotsigelse til det forrige.

Jeg vil at bloggen skal være sann og ærlig, jeg vil at bloggen skal være skjult og poetisk.
Jeg vil bli sett. Men jeg vil ikke at de skal se alt.
Noen ganger vil jeg at bloggen skal være et oppslagsverk for hva jeg gjorde, hva jeg følte, akkurat når.
Noen ganger vil jeg at ingen skal vite. Noen ganger vil jeg flytte inn i skogen og bare hviske «hysj!»

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS