Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Etter mandag kommer tirsdag

«Graffiti?» tenkte jeg da emelie skrev at hun hadde tagget meg. Jeg pleier vanligvis ikke å drive med sånt, men det var vel på tide. Ned på jorda, frem med selvinnsikt-speilet. «Ting om meg selv». Okei. Positive eller negative? Dype eller overfladiske? Morsomme eller seriøse? Jeg vet ikke helt hvordan dette ble, men her kommer en spontan samling med noen ting jeg tror jeg ikke har fortalt dere før. Så er det ting jeg ikke forteller dere i det hele tatt. Kanskje står de skrevet på en annen liste. Et helt annet sted.

Reglene:
1. Du må linke til den bloggen som tagget deg
2. Lag en liste med seks (u)interessante ting om deg selv
3. Tagg fem andre blogger, la dem vite det ved å kommentere på deres blogg

1. Jeg liker ikke når gutter lar do-ringen og -lokket stå oppe etter at de er ferdige.
2. Jeg trenger en liten stund for meg selv hver dag, slik at jeg kan puste og tenke, eller ikke tenke overhodet, ellers blir jeg gal i hodet. Så trenger jeg et varmt måltid og en blund. Gjerne kinamat!
3. I sosiale forsamlinger føler jeg meg ofte som en skuespiller. Jeg liker bedre dype samtaler under fire øyne!
4. Jeg er dårlig til å lese, se film og høre på musikk. Jeg leser halve bøker, ser halve filmer og bytter ofte sang på iPoden min. Jeg stoler ikke på andre forfattere, kunstnere og artister. Jeg mister interessen, havner i mine egne tanker. Jeg vil skape selv!
5. Her om dagen meldte jeg meg som Plan Fadder for å hjelpe noen som ikke har det like bra som meg selv. Og plutselig, før jeg hadde bekreftet noe som helst, fikk jeg velkomstpakken og den første giroen. Da innså jeg at jeg ikke ville ha råd til dette, og at målgruppen her vel egentlig er godt voksne med solid økonomi. Med tungt hjerte mailet jeg SOS Barnebyer for å melde meg av. Rett etterpå gikk jeg på Røde Kors sine nettsider og meldte meg på som blodgiver. Lurer på hvordan det går…
6. Akkurat nå prøver jeg å lese Arne Berggrens «En intens motvilje mot allsang»

Dette var gøy! :@)

Nå kaster jeg sprayboksen videre til Elisabeth IC, Maren , Emilie, Tolfsen og pseudologos. Ta imot (om dere vil)!

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS