Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Binka trenger din stemme!

Hjertet hamrer fortere. Et elefanthjerte hamrer saktere, men selv dét dundrer en del når en ny pulje står klare for avstemning på Tordenbloggen. Er jeg med i denne? Er jeg? Er jeg? Jeg scroller ned, og ned, og ned, og der er jeg! Elefantzonen. Du-dunk!

I dag kan du stemme på meg *ta-daa!* (og mange andre gode blogger! *pling*) i Tordenbloggen – og jeg håper du gjør det.

Jeg skal ikke prøve å bestikke noen, men kanskje jeg kan tilby et handlenett?

Oppdatering!

Neste morgen stakk jeg av med bronsemedaljen i gårsdagens Tordenbloggen-pulje! Hurra! Tusen takk for alle stemmer. Så nå henger jeg med videre, og har fått tips om mange nye blogger som jeg kan se opp på. Dessuten er det så gøy å få kommentarer, bare se her:

fr.martinsen: Jeg liker godt stilen til Elefantzonen

Iversen: Elefantszonen – Skriver flott og er aktiv.

Virrvarr: Elefantzonen: Fordi Binka skriver de lengste blogginnleggene i verden, og jeg leser dem alle sammen. Fordi hun forteller deg hva hun drømmer om – og det er kanskje enda mer privat enn hva som skjer med deg i det virkerlige livet? Jeg føler at Binka har laget et rom til hjertet sitt på Internet og deler de viktige tingene med oss. Hun har også en «notatbokanmeldelse»-serie der hun tar for seg ulike sorter notatbøker og skriver lange, veloverveide tekster akkopmantert av fotografier hvor hun snakker om papirtykkelse, perm og hvordan blekket synker inn i overflaten. Heia Binka!

Eple: Elefantzonen, fordi Binka er så flink. Man kan alltid finne noe bra i Elefantzonen, noe fint, interessant eller genialt, og det liker jeg.

Sonja: Elefantzonen fordi jeg så plakat for dette i dag, og ikke koblet i det hele tatt: (link!) (men synes det så veldig bra ut)

Sigve Indregard: Elefantzonen. Et veldig elegant og virkningsfullt blogdesign skal ikke undervurderes. Jeg leser stort sett bare blogger i RSS-leseren, så denne Tordenblogg-tiden gjør at man får mange nye grafiske inntrykk. Og det er deilig å komme seg bort fra blogger.com-designmalene… Innholdet holder også nok mål til å fortjene en stemme.

PoPSiCLe: Elefantzonen, så klart – vi må jo ta vare på de unge og talentfulle!

Maren: Binka (fordi jeg har fulgt med på henne så lenge jeg kan huske, og hun er jo genial. Hun kan få Polen til å virke skikkelig glamorøst. Jeg har vært der, og tro meg, det er ikke glamorøst, men når jeg leser reisepostene hennes.. Man må være ganske genial for å få det til.)

Astrid: Binka – Også et nytt bekjentskap, men fikk lest litt og dette er tydelig en jeg må følge nøyere med på. Forfatter på 19? Mektig imponert…

Minneapolise: Så en til Binka, Binka som har fineste designet. Når jeg blir 19 vil jeg være Binka, men det er litt sent å bestemme seg for nå…

Esquil: Binka deux points, fordi hun er såpass dyktig til å skrive at hun en dag kan bli anmeldt i førstnevnte (red.adm: Bookhouse Girls) (og dessuten har god design på bloggen).

Det kan bli en del handlenett her!

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS