Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Resirkulerte notatbøker

32 sider. 4.77 NOK

Søstrene Grene er nesten som en tullebutikk – prisene er jo latterlige! «Hallo, koster denne tingen virkelig bare 1 krone og 22 øre? Men jeg har ikke 22 øre, jo.» Og vi har heller ingen anelse om hva vi skal bruke tingen til. Det var nesten som da vi solgte stein og sand i barnehagen. Men vi vet at vi må ha det. Vi må i hvert fall SE på det. Og ta på det. Jeg dabber en sprettball, den farer avgårde. En pynteting som henger fra en snor … hm, den var underlig … Jeg åpner en krukke og titter oppi. Ekkoooo… Men så setter jeg lokket på plass. Jeg trenger ikke dette. Jeg trenger bare å se på det.

resirkulertnotatbok1.jpg

Likevel, en sjelden en gang, så er det noen saker jeg tenker at jeg trenger. Disse tingene er notatbøker, SELVSAGT, og vi vet jo alle at jeg trenger disse tingene. Ja, hvem trenger vel ikke en resirkulert notatbok, selv om den bare inneholder 32 sider? Det er en notatbok- den koster 4 kroner og 77 øre – og ja, du hørte rett – den er virkelig resirkulert.

resirkulertnotatbok2.jpg

Anna og Clara’s utallige rejser har ført dem til Taiwan. Her har de i samarbejde med Renewed Recycled startet et genbruksprojekt. Dette samarbejde har ført til produktionen af denne naturskjønne serie af skole/kontor artikler.

Renewed Recycled’s produkter reducerer den miljømæssige belastning der er forbundet ved udvinding, høstning og fabrikation af naturens produkter.

Produkterne er produsert af:
– Forbrugsaffald (Plastik, papir etc.)
– Overskuds/spild materiale fra fabriksproduktion.
– For at opretholde en vis standard på produkterne, er der blevet tilført en procentvis lille del nyproduceret materiale til nogle af produkterne.

Forbrugsaffald: 65%
Produktionsaffald: 10%
Nyproduktion: 25%

For at kalde et produkt for genbrug skal:
75% være genbrugt materiale og af det skal 50% være forbrugsaffald.

Produceret for Søstrene Grene
www.grenes.dk

I tillegg kjøpte jeg en resirkulert penn, også til i underkant av femmeren, og den er i tillegg veldig kul. Faktisk overraskende god å skrive med! Og ikke minst med verdens første og verdens billigste, manuelle Elefantzonen-inngravering.

resirkulertnotatbok3.jpg

PS: Jeg fikk ikke plass til «dot com». Kanske jeg visker det ut og prøver på nytt.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS