Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Forlag sier «hei» til Binka

Dette forlaget kan si hei til deg også!

Den første refusjonen måtte få sitt eget innlegg. Den var et viktig moment i en forfatterspires liv. I tillegg var den kanskje det eneste en forfatterspire er garantert å få erfare av forfatterlivet. Refusjonen er det aller første møtet.

Jeg prøvde ikke å oppnå noe med å skildre dette i den nevnte posten, annet enn å helbrede meg selv, noe jeg også gjorde. På kjøpet kom likevel en virkelig interessant effekt susende på e-post:
«Håper du ikke har mistet helt motet.»
Dette sa Andrew Rasmussen, som sammen med en gruppe andre i Oslo-området har startet et ungdomsforlag som heter Young Book Society. Konseptet er like treffende som det klinger: Dette er et ungt forlag med friske, vågale øyne. Et lys i enden av tunellen altså. Og ikke bare det. En eksplosjon av farger over forfatteruniverset, når tradisjonsrike publikasjoner som Gyldendal og Vinduet begynner å myse.

Young Book Society har allerede antatt poeten Bastian Brekken med diktsamlingen «Dagshumør» som kommer allerede i juni/juli.

Nå tar forlaget dessuten sikte på å gi ut en antologi med unge skribenter.
«Jeg kan godt blogge litt om dere!» sier jeg.
YBS har ikke akkurat noe imot det.

«Vi trenger flere unge «forfattere» så det er positivt at du ønsker å skrive litt om oss og gi litt info til andre som du kjenner. Gjerne be andre om å ta kontakt.»
(rasmussen243 [snabel-a] hotmail [dot] com)

Så der har du den.
Vi sees på stjernehimmelen, alle mine kjære lesere!

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS