Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

2311100020

Jeg har skrevet www.elefantzonen.com på en hundrelapp som jeg snart skal sende ut i verden. Jeg håper ikke de som merker det, er slike som ikke liker at folk skriver på penger. Den er numerert 2311100020. Jeg vet ikke om den er den eneste som har det nummeret eller hva dette betyr for noe, men jeg sier bare en ting; se opp!

I dag hadde jeg matteeksamen, den jeg strøk på i vinter. Jeg hadde øvd veldig mye. Fra å ha tenkt: «Jeg skal brenne matteboka mi etter dette!» har jeg gått til å faktisk komme den ganske nær. Matteboka. Nå skal jeg iallfall ikke brenne den. Kanskje jeg river av en liten bit av den og limer den inn i notatboka mi som et minne om den gangen i min fagre ungdom da jeg kom opp i matteeksamen og strøk, for så å ta meg ordentlig sammen – og bestå. Ja, mer enn det; det gikk faktisk veldig bra. Jeg tenkte med meg selv: «Jeg står faktisk i fare for å få en riktig så god karakter på dette her». Det er en årsak til alt som hender. Så da vil jeg altså få studiekompetanse og kan søke på Skrivekunstakademiet i Hordaland i 2010, etter jeg er blitt ferdigutlært Mediegrafiker. Hva sier dere, mine skrivende lesere, sees vi der?

Etter jeg hadde satt de siste to strekene noen sinne, bar det avsted for å plukke opp gulrota.
Her om dagen fant jeg nettopp en bok jeg gjerne skulle eid. «Filosofi: tenkingens og ideenes fascinerende historie gjennom 2500 år – fra oldtidens grekere til den moderne tid».
Dette var vel å merke før eksamen, så jeg konstruerte meg den disiplinerte idéen om å kjøpe den etter jeg var ferdig med matematikk for alltid. Det var en knasende bra gulrot.
«2500 år…» myste bokhandleren og så opp på meg, og så på boka. «Det er blitt tenkt ganske mange tanker på den tida! Hø hø hø» (du vet, sånn som gamle menn sier)
«Ja,» svarte jeg og gikk, ett steg vekk fra matematikken, og ett steg nærmere filosofien. Her kommer jeg, tsjohei!

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS