Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Polaroid-Binka #2

xlinnheidix på Flickr er uten den minste tvil den personen i verden som er mest villig til å disponere polaroidfilm for å avbilde meg (#1). Kurert kameraskrekk? Meget mulig. Dette er bilder fra onsdag, fra den andre siden av kameraet (dvs. fra det andre kameraet …). Tusen takk!

polaroidbinka01.jpg

Foto: xlinnheidix

polaroidbinka02.jpg

Tusenårsplassen i Stavanger. Alexander Kielland i bakgrunnen!

Stikkord: , ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS