Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Han der Clas Ohlson

I forrigår var jeg på Clas Ohlson sammen med vinylspilleren min, som ikke fungerte helt som den skulle. Jeg satte esken på disken og sa «hei», og de to bak disken så på meg, og jeg begynte å forklare hvordan den greia går rundt og rundt hele tiden, selv når jeg tar vekk den der greia, så går den runde greia rundt hele tiden, og dermed må jeg sku av hele greia for å putte på en ny plate.

De så litt tomt på meg, den ene personen gikk, mens den andre sto igjen og begynte å mumle noe om å lete etter en stikkontakt slik han kunne se fenomenet med egne øyne. «Her er det en,» sa jeg og sto rett ved siden av en kontakt på min side av disken. Han slang over kontakten, og så sto vi og så på hvordan spilleren gikk rundt og rundt, rundt og rundt, hele tiden, det gikk ikke an å stoppe den, bare hvis man skrudde av hele greia, men det skulle ikke være nødvendig, det skulle bare behøves å trekke den greia til sides, men når man gjorde det, skjedde det ikke noe, og han klødde seg i hodet.

«Har den vært sånn hele tiden?»
«Nei, den var normal i begynnelsen, men så…»
«Hm. Du skal få tilgodelapp.»
«Men … jeg har jo ikke høytalerne med nå…»
*går og henter tilgodelapp-blokka – kommer tilbake* «Skriv navn og adresse her»
*skriver navn og adresse og signerer*
*river av lappen men beholder kopien på blåpapiret under* «Værsågo.»
«Takk…»

Jeg hadde virkelig aldri trodd det skulle være så lett. Nå har jeg to små høytalere attpåtil. Helt gratis. Etterpå gikk jeg og kjøpte en av de enklere vinylspillerne, uten usb-utgang og cdspiller og jeg vet ikke hva. Den jeg kjøpte har likevel radio, den hadde jeg heller ikke trengt, men den ble dyttet inn i spilleren likevel, så jeg hadde ikke noe valg, men jeg kan ikke akkurat klage, for nå har jeg en tilgodelapp på noen hundre kroner pluss to små gratis høytalere og en vinylspiller som funker helt som den skal. Jeg føler jeg har rant Clas Ohlson. Han er ikke mye til skeptiker han der. Ikke at det er noe galt i det. Ikke for meg.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS