Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

*

God dag, alle sammen…

elefantmaskot.jpg

Jeg er Elefantzonen maskot. Jeg har ikke noe navn, men jeg ble kjøpt på Notabene for 19 kr og egentlig er jeg en babyleke. Likefullt er jeg en elefant. Jeg kan også snakke fransk, oui oui, men egentlig er jeg her for å snakke om Binka. Dere skjønner, hun skriver ikke. Hun får det ikke til. Hun vet ikke hvorfor. Nå som det er påske og alt, solen skinner og elefantene bader, er det av en eller annen grunn ikke noe å si. Det er ikke det at det har skjedd noe. Heller har det ikke ikke skjedd noe. Helt kurant. Hva det nå enn er, er ikke mulig å konvertere det til tekst, og det var egentlig bare det jeg ville si. Akkurat nå vokter jeg over Binkas hemmelige notatbok. Tenkte jeg skulle benytte anledningen til å ha litt høytopplesning fra den, for der skjer det ett og annet, det kan jeg skyte inn og si, men da hadde hun antagelig blitt rimelig sinna og i verste fall sparket meg for så å ansette en kenguru eller giraff eller noe sånn som Elefantzonens maskot, og det hadde jo vært litt … besynderlig. Eventuelt synd. Derfor lar jeg den ligge, med strikken på. Jeg må være sterk, så vær grei, ikke få meg til å gjøre noe jeg vil angre på.

Er det noe dere lurer på, er det bare å spørre, og jeg, meg på bildet, altså, skal prøve å svare (hvis det lar seg gjøre på fordelaktig vis). God påske.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS