Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Billetter

skrivelyst.png

Helledussen og huttemegtu, nå har Rogaland Teater offentliggjort programmet for 2008 med screamo-bildet av oss i skrivelystgjengen (fra fotograferingen som jeg skrev om her). Det var ikke vår idé å gape sånn på den måten; det var fotografens. Skulle visst illustrere en frisk, høylytt, ungdommelig glød, hva nå enn det er – «vi er unge, men vi tier ikke, og nå skal du jammen høre hva vi har å si!!!»-type ting. Ikke helt min stil, men vi får iallfall lov til å skrive som vi vil, så da kan det være det samme.

Dessuten – ifølge denne siden står det at billettene til forestillingene er i salg allerede på mandag. Mandag den tjuefemte februar! Og dette, til tross for at manusene ikke enda er ferdige og premieren ikke er før 4. oktober. Hjelpe meg! Jeg får haugevis av sommerfugler i magen og masse prestasjonsangst. Men kanskje det bare er sånn det funker. Nytter ikke å være rasjonell og forsiktig her i gården. Nå HOPPER VI I DET. Det er visst det vi gjør. Ikke rart vi gaper sånn.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS