Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Back in the 80’s

I dag, 15. februar, er det premiere på Mannen som elsket Yngve, en filmatisering av den der boka til Tore Renberg, vet du, regissert av Stian Kristiansen. Elefantzonen har tidligere vist deg teaseren. Men i kveld er altså den store kvelden. Jeg må si jeg har gledet meg. Det blir gøyalt å se film fra kjente Stavanger-omgivelser. Samtidig benytter jeg denne anledningen til å vise noen utrolig festlige bilder av meg som dukket opp på Facebook fra en klassevenninne fra da vi var statister i konsertscenen på Folken for circa ett år siden. Jeg hadde det så utrolig gøy denne dagen! Hvis jeg kommer med, står jeg fremderst i en turkis jakke og gigantiske solbriller ved siden av en kjempehøy gutt. Kanskje de viser litt av meg i et tusendels fragment av et sekund? Kanskje? Hvis ikke: Skitt au!

binkainthe80s.jpg

Update! Filmen er nå sett, og jammen meg – jeg kommer til syne, i et sekunds fragment, i konsertscenen på Folken, helt fremderst, nederst i venstre hjørne – to ganger! Tøft!

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS