Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

– Binka, da…

Publisert tidligere på søndagsettermiddagen tredje februar, men fjernet, fordi jeg var usikker på om det i det hele tatt var noe poeng i innlegget. Nå – grytidlig mandag den fjerde, etter litt videreutvikling og sprang i tid – er et poeng endelig på plass:

jens_lekman.jpg

1. Det er så typisk. Jeg begynner å flikke rundt på Elefantzonen akkurat nå når jeg absolutt ikke har tid til det. I dag installerte jeg en slik WordPress-plugin som gjør kategoriene om til tags og plasserer dem oversiktelig og fint i en «sky», en taggsky. Veldig pent. Jeg har alltid ønsket meg en slik. Mange blogger har det. Og nå har også Elefantzonen en slik sky. Jeg er veldig fornøyd.

Samtidig er det jo slik, at når jeg har fått meg en slik fin sky, sitter jeg her og sorterer og tagger gamle innlegg på nytt, forandrer på taggene og funderer over hvilke nye tagger jeg skal lage, hva som vil gjøre det mest ryddig og oversiktlig. For ja: Jeg elsker rydding og oversiktelighet! Sortering for meg er en eneste stor tilfredstillelse. Det er et ugrunnelig prosjekt, uansett hva man skal sortere. For noen må det bare virke helt meningsløst, men jeg synes det er veldig fint.

Det rareste er faktisk at jeg føler det inspirerer til mer blogging, samtidig som jeg også i denne sammenhengen innser hvor kategorisk spredte blogginnleggene mine er. De spenner fra den ene følelsen til den andre, paradokser, ambivalens og selvmotsigelse. Kanskje de fleste bloggere ser slik på seg selv.

Så da lurte jeg på, liksom, på en måte, atte, om dere, mine kjære lesere, hadde noen forslag til stilige og praktiske tagger som Elefantzonen burde hatt men ennå ikke har. Det er jo dere som leser. Dere leser blogginnleggene mine med andre øyne enn meg selv.

2. (Nå). Jeg er litt av en luring slash tulling. Klokka er 04:06, det er søndag, eller egentlig er det mandag, og det gikk nettopp opp for meg: Hvorfor i huleste granjungelen har jeg ikke lagt meg ennå? Jeg satt oppe til ca. 2-3 og skrev ferdig særemnet som ble på tjueén ganske okei sider vil jeg påstå. Den siste timen vet jeg ikke hvor ble av. Det hele er forvirrende, men jammen er det litt festlig også. Her sitter jeg, i mørket, hører på Lykke Li og skal være på skolen om 4,5 timer. Det er da en ganske fascinerende situasjon. Eller?

3. (Enda senere). Som om ikke det var nok. Akkurat da jeg hadde publisert den siste snutten her nå, presterte jeg å ødelegge slette hele Elefantzonen-hovedsiden ved å erstatte den med CSS-siden, og nå må jeg bruke tid på å fikse det (noe jeg mirakuløst nok – takk og lov – ser ut til å klare).

Hvilken natt! Jøye meg.

04:36: Nå klarte jeg det. God natt.

Nåh, og nå, etter alt dette nattelige nervepirreriet, er jeg ikke en gang trøtt.

Note to self: Ta med penger til kaffe i morgen (senere i dag……).

Jeg hører rare lyder. Er det leieboeren som ommøblerer?

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS