Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

The National Bank: Family – video

The National Banks nye singel «Family» har allerede rukket å grave seg dypt inn under huden på meg. Jeg kan høre på den på repeat i timesvis. Når jeg skriver, når jeg går, når jeg sitter på bussen. Sover, leser, tenker eller når jeg rett og slett gjør ingen verdens ting i det hele tatt. Bare lytter.

Jeg har singelcoveret som wallpaper på MacBook Pro’en min. Jeg henter inspirasjon fra det. Det er et nydelig cover. Jeg er som forhekset. Det skjedde noe med meg da jeg for første gang jeg hørte «Family» på MySpace og like etter, raskt som lynet, kjøpe den lovlig som bare det på iTunes. En skummel effekt. Men hei og hå – hvem bryr seg? En vidunderlig sang! En fabelaktig bit fra et antagelig ekstravagant kommende album i februar 08.

Nå er også videoen ankommet YouTube, og Elefantzonen sprer det glade budskap! Hvilken fryd! Hvem venter på julaften nå, liksom? Julaften er her – i denne musikkvideoen – i denne sangen – i dag! Jøje meg, jeg er hekta…

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS