Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Jeg digger denne lille karen

Jeg begynner å bli mektig lei av alt dette juleoppstyret, men TV 2-nissen slår aldri feil – han er alltid kul! Vi skulle hatt flere slike som ham. Han arbeider flittig, forbereder seg til jul, for så å sovne midt oppi grøtskåla med armene om den gigantiske skeia si… ((Sjjj, vær stille…)) *hviske* Kan det bli mer sjarmerende..?

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS