Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Russekortet

Jeg føler meg litt råtten. Først utlyser jeg en stor konkurranse der DU bestemmer Binkas russemotto, og så blir jeg selvsagt ikke riktig fornøyd med noen av forslagene. Det lovet godt underveis med forslag som «Ikke kil en sovende drage», «You can’t arrest me, I’m a rockstar», «Jeg skulle til å skrive verdens beste setning, men så plutselig var det russetid», «Du kunne vært ute i skogen, men det er du ikke», «Liten på jord, stor i ord» og «Lorem Ipsum dolor sit amet, ergo bibamu». (PS: Takk for innsatsen til alle som deltok i konkurransen. Love ya all. Peace and løv.)

russekort.jpg

Forslagene var interessante, men var de riktig MEG? Jeg vet ikke. For hva er egentlig jeg? Hvem er jeg, liksom? Og hvor kommer verden fra? Og er det ikke mye mer tiltalende å tenke på disse spørsmålene hvis det er en prikkete linje under hvor det er meningen at du skal skrive svaret? Er det ikke? Jeg bare spør. Og ikke bare det. Jeg har bestemt meg. Slik skal det være. Dette russekortet skal hundrevis av småunger få av meg til våren. Jeg skal dele dem ut med visdom og kjærlighet og det skal bli kjempemoro.

UNGE:
Kan jeg få ruuuusseeekoooort?

BINKA:
Ja, såklart! Værsågod! Se, det står «Hvem er jeg og hvor kommer verden fra»! Hva tenker du om det?

UNGE:
Hæ?

BINKA:
Ja, liksom. Hvordan ser du egentlig på eksistensialismen? Hva tror du skjer etter livet? I døden. Eller etter døden, for den saks skyld. Føler du av og til at du har levd før? At du har kommet tilbake? Eller… Hvordan tenker du?

UNGE:
Mamma … hun er skummel…

FORELDER:
Hm? (ser på russekortet til ungen sin) (leser) «Hvem er jeg og hvor kommer verden fra»… Elefantzonen.com … Den må jeg sjekke ut.

(Neste dag, på jobben)
(Nileser på Elefantzonen)

SJEF:
(kremt) Har du fått gjort det vi ble enige om?

FORELDER:
Ehm… (rødmer) Jeg tror jeg drømte meg litt vekk…

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS