Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Kan jeg få låne katten din?

En søndag i fortiden / Kan jeg ta bilde av deg? / Neivel, okei.

Søndag den niende var en ordentlig søndag. En søndag der jeg vasket klær, vasket gulv, ryddet, støvsugde, fikk unnagjort ting, en søndag der jeg etterpå kunne drømme meg vekk med polaroidbilder på Flickr. Jeg deltok også i polaroidkamemeraauksjoner på eBay – og jeg vant! Pris: 40 kr + frakt (ca. like mye som kameraet selv). Dermed var jeg kommet i en så nostalgisk kaffe-kos-kopp-retro-Amelie-stemning at jeg jeg faktisk hostet opp et lite dikt, for så å avslutte det hele med en direkte gåsehudgivende Led Zeppelin-konsert på NRK3.

Hvorfor finnes egentlig 2007? Jeg mener … ikke for å høres ut som en gammel tante men … hva er det som ikke var bedre før?

Diskutér gjerne.

polaroidkamera kjøpes
på eBay
av meg

jeg venter på postmannen
som har det
med seg

en katt vil jeg også ha
som jeg kan
ta bilde av

mens den filosoferer og
tenker og ser
på meg

den blir ikke flau av
å bli fanget
på foto

slik som mennesker blir
vi blir flaue
av slikt

selv om katten er det mest
sjenerte
dyret

av oss alle.

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS