Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Stor konkurranse: Du bestemmer Binkas russemotto!

Binka er liksom russ i år, på en måte, og kortet må være ferdig snart. Som vanlig er Binka sent ute – hun vet nemlig ikke hvilket motto hun skal ha! Vet du?

russekort1.jpg

Her er vi IKKE ute etter «vanlige» forslag som «Led meg ikke inn i fristelse, jeg kan gå selv» eller «Min mor har et yndig vesen, det er meg.», men snarere et lite stykke genialitet som kan sette en annerledes farge på tilværelsen. I egne forsøk på å gjøre et brukbart valg har Binka selv oppdaget en irriterende ambivalens i seg selv. I det ene sekundet vurderer hun tungsindige gullkorn av sin helt Knut Hamsun. I det andre er hun like ved å sette sin lit klassiske russeklisjéer. På nettet finnes det lange lister å ta av, men de er så lange, det er så mye, så upersonlig, så lite «Binka».

Så nå trenger hun DIN hjelp! Vil du være med i konkurransen, skriv ditt forslag i kommentarfeltet. Ikke vær redd for å slenge ut noe som ved første tanke kan virke som et dårlig forslag; jo flere jo bedre, jo nærmere er vi den lille nåla i høystaken. Vær i tillegg nøye med å oppgi riktig e-post-adresse. Kanskje det er premier i vente…

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS