Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Den bloggomaniske julekalender

Blogging er som dop. En blir avhengig av å blogge. Jeg tror riktignok nok det er bedre å blogge enn å bruke dop. Men om det er bedre å blogge enn å øve til matteeksamen er jeg ikke så sikker på. Jada, jeg skal øve mer snart, jeg må bare skrive litt. Bare må…

forstedesember.jpg

Det er 1. desember i dag og jeg kan nesten ikke tro hvor fort det siste halvåret har gått. Det slo meg plutselig i natt at jeg kanskje burde ha laget en slags julekalender her på Elefantzonen; en 24-biters serie med et eller annet som dere bare MÅTTE ha kommet hit for å sjekke hver eneste dag. Og hva skulle det ha vært? En julefortelling? En fotoblogg? En daglig julenøtt? En podcast hvor jeg prapler om mine observasjoner av motgangene og medgangene i den hektiske julestria? Spennende? Ikke spesielt. Det er nok uansett for seint nå. Jeg har det med å være seint ute, jeg har blitt litt av en surrekopp det siste året, og ikke er jeg særlig glad i julen heller. Det har jeg forresten tenkt å skrive et eget innlegg om. Jeg skal skrive om jul, og hvorfor jeg ikke digger den like hemningsløst som alle andre tilsynelatende gjør, i tillegg til alle disse små tingene med julen som jeg faktisk synes er utrolig magiske, men som de fleste andre allerede synes å ha glemt. Eller har de det? Det får tiden vise når juleteksten ser dagens lys (julelys?). Ikke kjøp julepressang til meg, for jeg kommer ikke til å kjøpe julepressang til deg heller.

Kanskje julekalenderen rett og slett bare skal være at jeg, Binka, skal sette meg et mål, som et slags adventsfortsett, en gulrot som går ut på at jeg skal blogge hver eneste dag helt frem til julaften, fra første desember til den tjuefjerde, hver dag et nytt innlegg. Det er jo mer mening i noe slikt enn at jeg skal tvinge meg selv til å oppfølge et ambisiøst prosjekt innenfor noen bestemte rammer, som sikkert ville blitt teite uansett.

Jeg synes dette var en god idé og håper dere følger med og synes det samme (og kommenterer flittig – det en av de beste julegavene jeg kan få (i tillegg til vinylspilleren jeg håper å finne under treet sånn at jeg kan spille den eksklusive Sigur Rós-vinylen jeg har vunnet…)). Så; god jul og sånt. Ikke bruk dop – les heller Elefantzonen (og spis julekaker og vær glad med god samvittighet)!

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS