Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Tung penn

Det er absolutt ikke bra når jeg tar såpass lange opphold i bloggingen min som jeg nå har gjort. Nok en gang. Da kommer jeg helt ut av hva jeg vil si, hva jeg kan si, og hva jeg allerede har sagt. Jeg mister flyten. Jeg mister kreativiteten. Jeg begynner å tenke. Det er som om jeg mister pennen. Da er det vanskelig å finne den igjen.

Og når jeg endelig gjør det, finner den igjen, er det enda vanskeligere å plukke den opp igjen, det er det som er slitet. Skrive de første ordene. Jeg begynner å tenke, og jeg tenker: Vil noen lese dette? Hvorfor skriver jeg dette? Hvorfor har jeg ikke skrevet dette før? Hva skal jeg skrive om først?
Jeg tenker ikke disse tankene når jeg skriver hele tiden. Da tenker jeg bare på det jeg vil si. Da sier alt seg selv. Da går alt av seg selv.
Og det føles så mye bedre.

_mg_9516.jpg

Jeg har så utrolig mye å skrive om nå! Proppfull av situasjoner, følelser, opplevelser og nye erfaringer å beskrive, dikte videre på, filosofere rundt. Kanskje det nettopp er derfor jeg føler meg så tom. At jeg innbiller meg selv at jeg ikke klarer å skrive noen ting. Dette tenker jeg, selv om jeg nå kanskje har mer å skrive om en noen gang før. Jo flere tanker, jo tyngre penn. Men nå løfter jeg den. Jeg løfter pennen og jeg begynner å skrive igjen.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS