Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

– Vi vil ha deg med videre!

Ok: Det var torsdag. Mobilen sa dzz dzz og jeg visste på en måte hvem som ringte selv om jeg ikke hadde lagret nummeret. Dagen før, nemlig, onsdags kveld, fikk jeg en beskjed på telefonsvareren – noe jeg aldri ellers gjør – bare når det er noe skikkelig viktig på ferde, en viktig beskjed som ikke kommer på SMS, viktige beskjeder gjør som regel ikke det. Det var fra Rogaland Teater og de sa at de vil ha meg med videre i Skrivelyst-prosjektet! (!!!) Men at de skulle prøve igjen. Ringe tilbake. Men de ville ha meg med. Skulle prøve igjen.

binkaiskogen.jpg

Og nå sa mobilen dzz dzz og jeg visste at det måtte være nå det skjedde. De prøvde igjen akkurat nå! Jeg måtte svare. Jeg måtte si hallo. Jeg var ikke helt klar til å si hallo ennå.

For egentlig sov jeg.

Jeg sov. Vi hadde noe tilsvarende OD-dag på skolen på torsdag, og ja, jeg skal gi de 350 kronene til den palestinske flyktningleiren for jeg vet at de trenger det. Men først måtte jeg bare sove litt, for det trengte nemlig jeg. Så jeg sov, helt til jeg våknet. Ikke av telefonen. Men helt av meg selv. Merkelig nok. Og noen sekunder etter, eller kanskje et minutt, blinkte og ristet og lyste mobilen min i et eneste stort tivoli og jeg tenkte bare at, nå. Nå! De ringer nå!

Hallo…?

Det er meg og tre andre. Jeg vet ikke hvem de andre er men jeg kjenner at jeg lurer fælt og gleder meg til å finne det ut. Det skjer 1. november på Rogaland Teater. Teateret vil at vi skal skrive noen nye tekster, men jeg vet ikke om hva, og jeg vet ikke hvordan dette vil gå, men det er ingen tvil om at jeg er ganske spent nå… og litt redd… og nervøs.

Nesten som å være med i Idol.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS