Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Hvordan lage en tryllestav

På Elefantzonen.com står det om hvordan man lager en tryllestav.

Det tror iallfall Goooooogle, som sendte en eller annen søt, liten drømmer hit til bloggen min da han søkte på «hvordan lage en tryllestav«.

(Dette har Sol Ratings fortalt meg.)

Personen kom istedet til denne teksten som handler om at jeg en dag i juli så gjerne skulle ønske at jeg var en usynlig blogger, og hvor jeg tilfeldigvis kom til skade for å nevne det magiske ordet «tryllestav», noe som igjen merket meg av på kartet for alle som i fremtiden vil havne i det magiske hjørnet og ty til Google på leting etter sin skjebne.

Internett er litt merkelig på den måten.

Google-søvstugeren sa dzzzzzzzsjjjpppllpppplp, og der var ordet sugd opp og stappet inn i støvsugerposen som aldri tømmes. En skattekiste.

Hvem var personen som kom til Elefantzonen på leting etter hvordan man lager en tryllestav? Var det Harry Potter? Har Harry Potter vært innom Elefantzonen? Eller var det Harry Potters onde tvillingbror, Harald Potter, som på gutterommet sitt et eller annet sted i Nord-Norge tastet inn den magiske setningen med de skjelvende datafingrene sine på det knirkende tastaturet i håp om å kunne holde følge med den suksessfulle lillebroren, født tretten sekunder etter, som ikke en gang vet at Harald eksisterer, Harry lever i uvisshet, sloss istedet med troll og drager, dyrkes på jenterom og leses selv av den barskeste gutten i skolegården. Harald Potter sitter på rommet sitt og leser Harry Potter-bøkene. Han sniker seg ut en tur for å gå på biblioteket, sitter bakerst i bussen med hette på hodet og hører på Beethoven i hodetelefonene sine mens han inhalerer stemningen i de støvete slottskoridorene.

Jeg har ikke lest Harry Potter i hele mitt liv, men jeg har sett en av filmene og kan huske at jeg der og da bestemte meg for at om jeg noen gang skulle beskrive den med ett ord, så måtte det være magisk. Magi er fantastisk, Elisabeth har sagt at jeg er litt magisk, og jeg skjønner godt Harald Potter, jeg ville gjort det samme! Jeg vil også vite hvordan man lager en tryllestav, og jeg ville også søkt på Google for å finne det ut. Kanskje vi finner det ut en dag. Kanskje det er JEG som finner det ut! Kanskje du finner ut at jeg har funnet det ut ved å søke etter «hvordan lage en tryllestav» på Google. Kanskje du finner meg da, men så oppdager du at jeg enda ikke har funnet det ut, men har brukt nettopp denne setningen til tittelen på en spennende, ny roman, kanskje det blir slik, kanskje jeg blir skikkelig forelsket i denne setningen og vi lever lykkelig alle våre dager!

Eller kanskje jeg bare skal sette punktum og ta meg en ny honning-lakris-Doc.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS