Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Bilder fra Krakow

Jeg er tilbake, men jeg er tom for ord. Tenkte at jeg skulle fortelle litt om hva jeg har opplevd, men det går nok ikke akkurat nå. Det er så fælt med skrivesperre! Før jeg dro var jeg skikkelig i blogge-slaget, men nå står det stille. Jeg slenger derfor ut et innlegg fullt av bilder jeg tok i Krakow med mitt nye 50mm-objektiv. Fortsettelse følger kanskje senere i kveld, kanskje i morgen, kanskje aldri… Den skrivesperrede Binka håper dere liker bildene og håper for all del at hun kommer tilbake med mer tekst!

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS