Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Binka 18 år i dag!

Ja, må hon leva, Ja, må du hon leva,
Ja, må hon hon leva uti hundrade år.
Ja, visst ska du hon leva, Ja, visst ska du hon leva,
Ja, visst ska du hon leva uti hundrade år!

Nazdrovia og skååål fra Binka i Krakow!

Okei.
Denne posten skulle egentlig ha dukket opp klokka halv ni i dag morges. Automatisk. Jeg trodde det var slik jeg hadde innstilt det i gaar tidlig.
Men neida.
Jeg skulle ha kommet hit, paa bursdagskvelden, for aa se alle gratulasjonene.
Men neida.
Jeg gjorde visst noe feil.
JAJA. Da faar bursdagsposten komme naa, naar det snart er midnatt, og bursdagen snart er slutt. Eller kanskje det er nettopp naa det begynner?

Joda.
Klokken er litt over elleve, jeg sitter paa et hotell i Krakow og skriver paa et tastatur uten aa kunne skrive de tre siste bokstavene i alfabetet vaart. Men jeg kan gjoore alt annet! Jeg er nemlig atten aar i dag, men jeg er ikke full.

Naa er jeg atten aar.

Akkurat naa bruker jeg Internett helt gratis paa hotellet, jada. Jeg sitter i et musestille rom, med bare to dataer, jeg sitter paa den ene, og det virker stoyende naar jeg trykker paa tastaturet. Ved siden av meg sitter to polakker og stirrer i skjermen, de spurte meg om noe paa polsk, og jeg sa I’m sorry, I don’t speak polish, jeg har skrevet dette tullet mens de har sittet her, og naa gikk de.

Jeg er virkelig atten.

Naa var det akkurat en liten bille som ruslet over gulvet. Jeg tar fottene oppaa stolen og veska oppi fanget. Det har vaert rene tropeklimaet. Minst tretti grader. Puh, og vi har vandret og vandret rundt i hele gamlebyen i Krakow. Det ligner paa Montmartre her.

Hjelp, jeg er atten!

Ja, jeg er atten. Og jeg er veldigveldig trott, uten at jeg helt vet om jeg burde vaere det.
Jeg er jo liksom atten.
Men jeg er god og mett, har spist DEN flotte middagen, paa Polens eldste restaurant, kelnere med hvite hansker, jeg tok bilde, og jeg har moott mange duer, og drukket vin uten aa vise leg.

I august lurer jeg paa om jeg skal ha bursdagsfest.
Det maa jeg tenke litt paa.

I morgen kan jeg gaa i butikken og kjoope en flaske med polsk vodka.
Hm.

Det er merkelig, det.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS