Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Meningsløst

På skolen. Noen skateboys står i et hjørne inne i gangen og bråker med et brett. BANG, sier det. Så sier det BANG igjen. Binkas trommehinner skriker etterhvert i pur smerte, så hun mumler spontant og diskré til sine andre, mer stillferdige medmennesker:

BINKA: Årh… Så meningsløst.
GUTT: Og det sier du? Som skriver… elleve sider!
BINKA: Synes du virkelig det bråket der er mer meningsfullt enn det å skrive?
JENTE: Men du skriver jo massevis av sider med poesi og sånt!
BINKA: Ja? Det er jo folk som skriver bøker. Elleve sider er jo ikke noe i forhold til en bok. Er det ikke du som liker så godt å lese Harry Potter og sånn, da? De er jo såååååå *viser med fingrene* tjukke, jo!
JENTE: Ja, men DE er jo spennende…

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS