Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Stort oppslag for klokkå på Ruten

omklokkerfeil_th.jpg

Sandnesposten hadde faktisk satt av litt over en halv tabloidside til dette våset mitt om at klokka på Ruten i Sandnes går feil! Til og med et illustrasjonsbilde hadde de orket å sende ut en eller annen fotograf (såvidt jeg vet) for å ta. Dette var kult! (Klikk på bildet for større versjon!)

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS