Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Jeg er synsk!

Nåååå…nå..nååå…nå, altså. Nå har det skjedd noe inni hodet mitt som skremmer meg litt. Kanskje det skremmer deg også. Bare hør her.

Følger du litt med i musikk-Norge, har du sikkert fått med deg navnet Christel Alsos, et nydelig tilskudd til den norske gitarklimpringsstjernehimmelen, for tiden aktuell med albumet «Closing The Distance» og singelen «Come On» som surrer og går på Svisj. Stikkordene for musikkvideoen er slow motion, et vann og en soloppgang og litt sånn dyp stemning. Ja, du har sikkert fått den med deg.

Jeg fått den med meg, jeg også, og har i det hele tatt fått høre Christels sarte stemme stadig oftere i det siste, for eksempel da hun holdt minikonsert på VGNett for et par dager siden. Da jeg så henne der, noterte jeg meg følgende;

Hun er som en slags kvinnelig Thomas Dybdahl.
Jammen hadde det vært nydelig hvis de to hadde sunget en duett. Jeg hørte det på en måte for meg i hodet og tvilte ikke et sekund på at de to hviskende stemmene kunne nådd nye høyder hvis de kunne kommet sammen i et musikalsk øyeblikk – noe de ikke har gjort. Såvidt jeg visste. Helt til jeg søkte på Christel Alsos på YouTube og fant klippet med tittelen «Thomas Dybdahl – Pale Green Eyes (feat. Christel Alsos) fra P3 Sessions som du kan nyte øverst i dette innlegget.

Woh, hvilken utavdegsjælopplevelse!

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS