Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

– Nåh, er det bare dette hun har brukt så lang tid på?

Binka stiller seg opp i et stort, tomt rom, EKKOOO-Oooooo, kikker ut over de tomme setene og det nyvaskede gulvet. Halloooo, er det noen her…? DU er her, ja. Det er flott! Nå skal du høre.

Det har gått hele to måneder siden sist det skjedde noe her. Altså – alt for lang tid – noe som egentlig ikke var meningen, for nå ventet dere dere sikkert noe skikkelig spektakulært som jeg har brukt lang tid på. Og så blir dere møtt av dette snaue synet. Vel, resultatet er ikke endelig.

Uansett. Hva har skjedd mens siden har vært borte? Jo. Elefantzonen har byttet server fra Servetheworld til One, og nyhetspubliseringssystem fra CuteNews til WordPress. Dette skulle egentlig ikke være noen langtrukket handling, men ettersom serverfirmaene har en ekstremt høy sikkerhet på dette området (noe som egentlig er bra, sånn i utgangspunktet), ble det til at administratoren selv, altså meg, fikk litt sikkerhetsmessige vanskeligheter selv med å flytte sin egen side. Det har vært så mye om og men, sikkerhetsmailer, godkjenninger, underskrifter og legimitasjoner at jeg nesten må sette et utropstegn nå for å få uttrykket min frustrasjon!

Apropos frusrasjon; min nettvenn Jakob skal ha takk for å ha tålt mye irritert surmuling fra min side over MSN når jeg ikke har fått til designet som jeg ville ha det – og for å ha hjulpet meg med installering og flytting av artikler fra CuteNews til WordPress.

Så var det dette med designet. da. Du sitter vel der og klør deg i hodet uten å skjønne helt hvilket simpelt sted du har havnet hen. Og jeg forstår deg godt. Jeg skjønner nemlig ikke helt jeg heller. Jeg skjønner ikke helt hvor kreativiteten min tok veien. Den liker visst ikke å jobbe med Elefantzonendesign. Og jeg tror jeg vet hva problemet er. Jeg vil litt for mye på en gang med denne siden. Jeg vil at den skal være PERFEKT! Ryddig, men samtidig rotete, tom, men samtidig stappfull. Når jeg har sittet og planlagt siden, har jeg tatt meg selv i å ville oppnå alt på en gang. Jeg vil ha det mørkt, men samtidig lyst, og rent, men samtidig skittent. Er det rart jeg ikke kommer noen vei?

Så derfor kan vi nå innbille oss at dette er en «kom og se»-frisørsalong (hva nå enn det er) hvor Elefantzonen er den som skal klippe seg (verdens første hjemmeside med metaforisk hår), og jeg er frisøren som skal style det flate, flate håret. Oi, så flatt det er…

Kort sagt (hvorfor skrive kort når man kan skrive langt?) vekket jeg derfor Elefantzonen brutalt, tok den i hånda, og bestemte at vi – jeg og Elefantzonen, skulle marsjere ut på Internett igjen i håp om å få oss en kaffe, våkne, og heller forbede de visuelle og innholds-aktige områdene på siden underveis.

Det skal også nevnes at det har skjedd mye siden sist; så dere skal snart få mye spennende å lese om! Det nylig ibruktatte nyhetssystemet skal dessuten ha en del snedige funksjoner som jeg snart skal by dere på – i første omgang kan dere nå teste ut kommentarfunksjonen som mest sansynlig skal fungere hos alle.

*Hele salen applauderer*

(Banalt design til tross, jeg håper dere har savnet meg litt.)

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS