Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Elefantpower!

I går, søndag, skrev nærmest samtlige aviser om elefanten Nandas søndagstur i Trondheims gater. Elefanten tilhører Sirkus Angora som ankom Trondheim denne helgen. Da var det vel bare på sin plass at den gosselige skapningen hadde lyst til å ta seg en spasertur som firbent turist i den nordlige kulturbyen.

Nada skal ifølge Dagbladet ha holdt seg på fortauet, mens VG skriver at hun løp midt ute i veien. Men uansett hva som virkelig var faktum, sørget ikke snabeldyret for noen frykt eller ødeleggelser. Det hele ble bare en eneste morsom hendelse. Jammen sprer elefanter mye glede rundt seg!

Dermed kan man konkludere med at elefantene på sirkus slettes ikke lider noen nød men bestemmer seg gjerne for å ta seg en søndagstur midt under rengjøringen til kveldens store show. Torturering? Sult? Nei, elefantene har alltid kontrollen. I norske bygater som i asiatiske jungler.

(foto: VG, Aud Elise Werkland)

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS