Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Binka har IKKE forduftet i atmosfæren

Hei og hopp, alle lesere (for et stort smell det hadde blitt!), for her er jeg igjen etter en aldri så liten ufrivillig pause fra Elefantzonen på nesten en hel måned. Ufrivillig ja, for det er ikke det at jeg har tenkt «æh, nå gidder jeg ikke å skrive noe». Det er rett og slett bare det at når en designer slash skribent overhumples med såpass mye designgreier på en gang har skrivemusklene lett for å henge opp «I ustand»-skiltet og takke for seg.

Det har nemlig vært ganske mye stress med muntlig eksamen, designoppdrag og sånne ting i det siste. Sånne ting som egentlig skal være gøy men så blir de litt stress. Og stress trenger man jo for å oppnå ting. Det å stresse med design er derfor forsåvidt ikke noe jeg hater, men det krever sannelig mye tid foran dataen, noe også Elefantzonen gjør. Til sammen blir dette mye kreativ tid foran dataen. Altfor mye. Derfor har jeg i det siste ikke følt for bruke kreativiteten også på personlige prosjekter når oppfinnsomheten må være i tipptoppstand til skolebruk på media og kommunikasjon. Det å brenne seg ut kunne ha vært en potensiell – og fæl – skjebne. Og sånt har jo ikke jeg tid til.

Men nå som muntlig eksamen i media er bestått som bare det, sola smiler til verden og gir oss bra vær, og sommerferien starter hvert øyeblikk, lover jeg dere at det skal bli andre boller her på siden! Jeg sier ikke at jeg skal sitte og skrive hele sommeren, for jeg har faktisk en del potensielle planer i tankene. Men tross dette har jeg virkelig savnet å skrive og føler at det er på høy tid å begynne med det igjen.

Så nå har jeg gitt fra meg et lite livstegn. Pulsen til Elefantzonen fortsetter å slå littegrann raskere, og jeg håper dere sender inn forslag om ting dere kunne tenke dere å lese om, så skal jeg sammen med mine egne idèer nok etterhvert klare å skrape sammen noe som kan ligne på Elefantzonens vanlige oppdateringssekvens.

Kos dere!

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS