Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Nye reklamefilmer fra Apple

Mobbing er fælt. Det er horribelt, hårreisende og uanstendig. Men gjøres det med stil kan det også trekke på smilebåndene – og kundene. Ikke minst pengene. Apple har tydeligvis tenkt grundig gjennom dette her…

I den forbindelse har de kommet opp med en flott samling av nye reklamefilmer som er til å bli glad i. De er så fantastisk enkle, humoristiske og ironiske at det er til å fnise av, men faktum er at det er at de likevel inneholder en ordentlig stor porsjon med sannhet. Bitter sannhet om du måtte ønske, for dette kan umulig være særlig hyggelig for Windows, med mindre de smelter av den sjarmerende fremføringen av det enkleste budskapet på planeten: Mac er bedre enn PC.

Skuespillerne i reklamefilmene bidrar sterkt med å løfte konseptet opp fra undergrunnen. Utseendemessig er de desidert de perfekte typene for oppgaven. For ikke å glemme klesstilen, og den tilsynelatende naturlige og lynraske måten de kommer opp med hverdagslige, spontane men gjennomtenkte sammenlikninger mellom Mac og PC. Fra virus og lommetørklær til fremmedspråklige japanesere.

Dette bare ses! Enten du elsker Mac, eller elsker PC, eller ikke har et snev av forståelse for forskjellen mellom de to erkerivalene. Dette konseptet vil nok klare å tenne lyspærer, selv for den mest trangsynte tullebukk.

Se reklamefilmene her!

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS