Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

iMac G4 – Oppfølgeren slår ikke forgjengeren!

På en slapp mandags morgen som dette tenkte jeg at jeg skulle bringe litt liv i dere lesere ved hjelp av en Apple-reklame. Det er faktisk reklamen for iMac G4 det er snakk om, maskinen som har det som kanskje er noe av det festligste designet Apple har snekret sammen noen sinne. Selv om den har fått en oppfølger i iMac G5, må vel forgjengeren likevel være den mest diggbare designmessig, noe denne filmsnutten beviser som bare det ved å lokke fram dens vinnende personlighet i et uimotståelig design.

Jeg som tenkte å skaffe meg en bærbar mac blir litt usikker nå som jeg ser at denne her ser nokså akrobatisk ut. Den har riktignok ikke den splinter ferske intel-prosessoren, og kan logisk nok bli litt vond å trykke ned i veska, men etter denne sjarmerende reklamefilmopplevelsen føler jeg meg mer enn villig til å prøve! For å kunne det bør den selvsagt komme i salg igjen (gjerne i oppdatert versjon med intel-prosessor!), noe min velorienterte teknologi-kompis Mr. Åkerblom sier at den ikke er for øyeblikket. Men i salg eller ei: Apple vet virkelig hvordan de skal få folk til å falle pladask for produktene sine…

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS